Interim Management

De wereld om ons heen verandert, maatschappelijke- en wettelijke ontwikkelingen volgen elkaar op en zijn van invloed zijn op de ontwikkeling van mens en organisatie. Ons denken en handelen wordt gevormd door de omgeving waarbinnen wij ons begeven. Verandering kan alleen plaatsvinden als mensen in een organisatie mee veranderen.

Senze Interim Management biedt ondersteuning om die verandering daadwerkelijk tot stand te brengen. Onze interim-managers hebben ervaring op operationeel, tactisch en strategisch niveau en maken gebruik van alle expertise die binnen Senze aanwezig is.

Senze is naast haar interim en advieswerk ook een gecertificeerd trainingsbureau, waardoor wij optimaal in staat zijn om onze interim-managers zowel inhoudelijk als persoonlijk te begeleiden. Onze interim-managers zijn toonaangevend in hun vakgebied en onderscheiden zich door kennis, betrokkenheid en de wijze van kennisoverdracht tijdens de projecten. U werkt niet alleen met een interim-manager van Senze maar krijgt daarbij tevens de beschikking over al onze beschikbare expertise en ervaring.

Interim vacatures

Contact

Nieuwsgierig naar wat Senze voor u kan betekenen? Neem contact met ons op!
T: +(31)70 205 74 27
E: info@senze-groep.nl

Volg Senze

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van Senze? Daar zorgen wij graag voor! Wij publiceren regelmatig over de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied.