Senze Academy

De Senze Academy bestaat sinds 2016 en is opgericht om mensen datgene te leren waarmee zij een stap verder komen. De mens maakt het verschil. Wij geloven in een voortdurende ontwikkeling van mensen. De Senze Academy ondersteunt deze ontwikkeling door het verzorgen van diverse trainingen, workshops en coaching- en bewustwordingstrajecten op maat. De Academy richt zich zowel op inhoudelijke als op persoonlijke aspecten.

De samenwerking met de andere disciplines binnen Senze zorgt ervoor dat wij binnen de Senze Academy in al onze programma’s een directe relatie leggen met de dagelijkse praktijk. Vanuit onze dienstverlening op het gebied van advies zijn wij bekend met de huidige wet- en regelgeving en spelen onze adviseurs dagelijks in op de behoeften van onze opdrachtgevers.

Wij maken gebruik van een netwerk van zeer ervaren coaches en trainers. Zij hebben ruime (werk)ervaring opgedaan binnen het werkveld. Doordat onze coaches en trainers het werkveld zo goed kennen sluiten de gebruikte casuïstiek en opdrachten binnen al onze programma’s naadloos aan op de praktijk.
Dit gecombineerd met een gezonde dosis enthousiasme maakt dat deelnemers onze trainingen zeer waarderen en aangeven dat het hen de handvatten geeft om hun werk succesvol uit te voeren.

De training- en coaching programma’s richten zich zowel op inhoud en regelgeving als ook op de component houding en gedrag. Deze unieke combinatie stelt ons in de gelegenheid vakinhoud te koppelen aan gewenst gedrag.

Of er nu sprake is van een concrete leervraag, een directe training, interventie of coaching: u kunt altijd bij ons terecht.

Contact

Nieuwsgierig naar wat Senze voor u kan betekenen? Neem contact met ons op!
T: +(31)70 205 74 27
E: info@senze-groep.nl

Volg Senze

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van Senze? Daar zorgen wij graag voor! Wij publiceren regelmatig over de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied.