TalentLab

TalentLab is een kweekvijver voor jonge ambtenaren in spe. We begeleiden deze jonge professionals niet alleen op inhoud, maar ook op houding en gedrag. Vanwege een veelvoud aan verandering op het gebied van wet- en regelgeving binnen het domein binnen het omgevingsrecht wordt ‘procesregie’ steeds belangrijker. De ‘nieuwe ambtenaar’ wordt de spil in dit proces en kan alle aspecten van de procedures binnen het Omgevingsrecht goed doorlopen, waarbij zowel milieu, bouw, juridische en ruimtelijke aspecten van belang zijn.

Senze begeleidt deze jonge talenten tot de ‘nieuwe ambtenaar’. Dit doen we door ze, gedurende de periode dat zij tewerkgesteld zijn bij een gemeente, te trainen op de gewenste (vak)inhoud en op houding en gedrag. Aan de hand van een concreet opleidingsplan wordt enerzijds de kwaliteit geborgd en weten we anderzijds, samen met u als opdrachtgever, het beste uit de kandidaat te halen. De intentie is de kandidaat door training ‘on the job’ in 1 jaar te laten voldoen aan de kwaliteitscriteria 2.2.

Een frisse wind, lef, enthousiasme, eigen creativiteit en oplossingsgericht denken. Dat is wat het TalentLab u brengt. Senze fungeert niet alleen als eerste filter voor het werven van nieuw personeel maar ook als coach, projectleider en educator.

Kortom, Senze ontzorgt!

Vacatures Talentlab

Contact

Nieuwsgierig naar wat Senze voor u kan betekenen? Neem contact met ons op!
T: +(31)70 205 74 27
E: info@senze-groep.nl

Volg Senze

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van Senze? Daar zorgen wij graag voor! Wij publiceren regelmatig over de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied.