Expertise(s)

Senze ondersteunt gemeenten, provincies en ministeries bij het vinden en implementeren van verbeteringen in beleid en uitvoering. Met toonaangevende expertise is Senze specialist in het geheel op ‘eigen’ wijze kijken naar complexe vraagstukken en het doorgronden van waar het in de essentie omgaat.

De eisen die aan de (lokale) overheid worden gesteld vanuit wet- en regelgeving hebben een directe weerslag op private partijen. Senze wil alleen integrale oplossingen leveren. Oplossingen die werken en praktisch uitvoerbaar zijn. Vanuit die invalshoek hebben wij onze expertise uitgebreid naar aan ons vakgebied gelinieerde commerciƫle organisaties.

Onze focus ligt op de expertises Omgevingsrecht, Omgevingswet, Private kwaliteitsborging, Veiligheid & Bijzondere wetten en Mens & Organisatie, waardoor de kwaliteit van onze dienstverlening te alle tijden wordt gewaarborgd.

Contact

Nieuwsgierig naar wat Senze voor u kan betekenen? Neem contact met ons op!
T: +(31)70 205 74 27
E: info@senze-groep.nl

Volg Senze

Wilt u op de hoogte blijven van de activiteiten van Senze? Daar zorgen wij graag voor! Wij publiceren regelmatig over de laatste ontwikkelingen binnen ons vakgebied.